Есенно Умопомрачение в театралните салони в София и страната

Театрална къща Viva Arte представя новата си постановка за мъжете, които се опитват да разберат жените, но така и не успяват. С помощта на Койна Русева и Асен Блатечки.

За някои пиесата "Умопомрачение“ от Сам Бобрик може да се окаже "твърде правдоподобна, за да е смешна”. Тя изнася нагледен урок по лицемерие, с какъвто може да се сблъска всеки в реалния живот. Пълнокръвните образи и пикантният хумор превръщат пиесата в остроумна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая целият му живот се преобръща на 180 градуса…

Животът е бил благосклонен към Майлс Гладстон. Бизнесът му процъфтява, той е заменил първата си съпруга с разкошна млада жена, а дъщеря му наскоро се е омъжила щастливо…

Без предупреждение, обаче, нещата се объркват за горкия Майлс. Зашеметяващата му млада съпруга го напуска, завистливият му бизнес партньор го изхвърля от фирмата с измама, а бракът на дъщеря му се разпада. А за да стане още по-зле, Майлс научава, че бившата му жена, с която той иска отново да се събере, излиза с момче на половина на нейната възраст… Ето как Майлс започва да преоценява всичко, което е имал, но пропуснал!

На сцената ще видим Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Никол Карабинова, Никола Парашкевов.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като "Омагьосване”, "Семейство Флинстоун”, "Умирай умно”, "Шоуто на Анди Грифит” и др.

Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат "Умопомрачение”.  

Ето и премиерни дати на представлението в София и из страната:

17.10.2019 – ДТ "Адриана Будевска”, гр. Бургас SOLD OUT

18.10.2019 – Открита сцена "Сълза и смях”, гр. София SOLD OUT

24.11.2019 - Открита сцена "Сълза и смях”, гр. София

28.10.2019 - ФКЦ, гр. Варна

29.10.2019 – ДТ "Адриана Будевска”, гр. Бургас

бюлетин

още реакция