„Отново на училище“ с BG-Mamma

За четвърта поредна година най-голямата онлайн общност у нас събира на едно място всичко, което трябва да знаем за учебната година.

BG-Mamma е най-голямата онлайн общност в България, посветена на здравето, дома, семейството и родителството. Форумът е богато пространство на безценен споделен опит, където всеки може да открие полезно съдържание, да получи ценни съвети и подкрепа.

Екипът ни знае, че всяка година родители и деца чакат с вълнение идването на есента и настъпването на първия учебен ден. Преходът от лято към есен и от ваканция към училище обаче невинаги е лесен и безоблачен и нерядко го посрещаме със смесени чувства. 

Затова, за четвърта поредна година, създадохме специална секция, наречена Отново на училище, която събира на едно място форумното съдържание, свързано с подготовката на учениците и техните родители за предстоящата учебна година.

На това специално място във форума потребителите могат да намерят богата информация, споделена както от родители, така и от специалисти, която ще им помогне да се изправят пред училищните предизвикателства уверено и без излишен стрес.

В „Отново на училище“ всеки може да получи отговори на редица въпроси, достъп до безброй теми за балансираното хранене на децата, тяхното здраве, идеи и насоки за най-важните покупки, които трябва да бъдат направени преди старта на училищната година, както и да се възползва от изгодни оферти и промоции за набавянето им. Потребителите подробно обсъждат и споделят опит относно спорта и физическата активност на децата и тяхната роля във възпитанието и изграждането на характера, книгите, сериалите и филмите, които вълнуват малчуганите, както и много други полезни теми. 

Родителите имат възможност да се включат в интересни дискусии по актуални въпроси, свързани с детската психика, борбата с агресията, безопасността на учениците в училище и на улицата. 

Вярваме, че всеки родител има нужда от малко помощ и подкрепа, за да може с усмивка да изпрати детето си отново на училище на 16 септември. И можем да Ви уверим, че на страниците на форума мнозина ще я намерят, защото „в BG-Mamma има отговор на всичко“.

 

бюлетин

още реакция