Доза красота в КО-ОП

КО-ОП представя първото от серия поп-ъп събития с участието на млади автори

Aвтор: Александра Николова 

От 27-ми до 29-ти август пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания ще изпълни пространството на КО-ОП. Първото от серия поп-ъп събития ще представи рисунки, графики и илюстрации на млади автори с разнообразен опит, стил и техника. То ще даде сцена и свобода на артистите да покажат своето творчество в креативна среда. От друга страна, ще даде възможност и на любителите на изкуството да разширят колекциите си като по този начин подкрепят младите и местни творци.  

Виктория Николова

В изложбата участие ще вземат утвърдили се и добре познати на почитателите на изкуството имена като Драго PXRN, Мирослав Живков – Джингиби, сестрите Борислава и Михаела Караджови, Александра Георгиева. Със своите оригинални интерпретации ще се включат и младите артисти Виктория Николова, Александра Николова и Алина Папазова, а Даниела Янкова за първи път ще изложи произведенията си като част от официална изложба. Специален гост участник на събитието ще бъде и младата португалка Марта Сараива, която зад гърба си има участие в няколко международни и няколко местни за нея изложби в Лисабон, както и една самостоятелна. 

Автор: Марта Сараива

Официалното откриване на тридневното събитие ще бъде на 27-ми август от 18.30ч., а на 28-ми и 29-ти август органзиаторите са планирали малки съпътстващи събития, които са отворени за всички. Те ще бъдат анонсирани допълнително.

За повече информация, може да следите фейсбук страницата на събитието. 

Автор: Алина Папазова

Автор: Александра Георгиева

 

 

бюлетин

още реакция