Кейт Бланшет и Брадли Купър заедно на екран

Предстои да видим един шлифован от Гийермо дел Торо черен диамант. Ето и първи кадри от филма.

Кейт Бланшет е кралица, богиня, извънземна. Не се притесняваме да го кажем, защото актрисата е от големите любимки на АртАкция. Почитатели сме на всяка нейна изява и реплика, без значение дали става дума за изключителната игра в "Карол", например, или пък за видео, заснето специално за Vogue.

Днес почитателите на актрисата имат повод за радост, защото стана ясна датата, на която бъдещият филмов проект ще излезе от постпродукция - 25 юни 2021. Той включва Брадли Купър, а неговото име до това на Бланшет е равно на истинска холивудска приказка.

Първи кадри

Когато добавим, че режисьор на филма е Гийермо дел Торо, заявката става още по-голяма.

Режисьорът ще екранизира романа Nightmare Alley - истинска noir драма за двама дуелиращи се менталисти, адаптирана за екран още през 1947 годинa. Черен диамант, който Дел Торо ще шлифова по най-добрия начин.

Първи кадри

При първоначални по-ранни сведения за актьорския състав, името на Лео ди Каприо също присъстваше в списъка, точно както през 2003 година имаше слухове, че Купър ще партнира на Кейт Бланшет в "Син жасмин" на Уди Алън. Очаква се в Nightmare Alley да се включат Руни Мара и Уилам Дефо

Първи кадри

Очаква се снимките да започнат през 2020 година, а дотогава можем да се насладим на Кейт Бланшет в ето този шедьовър по книга.  

бюлетин

още реакция