Какво да гледаме на малкия екран

Алекс Пина, Кейт Уинслет, Джос Уидън и няколко вълнуащи истории за пролетните киновечери.

Познат ни е моментът, когато да избереш какво да гледаш, се превръща в едночасово препускане през всички стотици предложения от различните стрийминг плтатформи и канали. Затова избрахме няколко заглавия, в които компания по време на киновечерите ще ви правят Алекс Пина, Кейт Уинслет, Джос Уидън. 

Червено Небе

Създателят на огромния хит “La Casa de Papel” или “Къща от хартия” е майстор в изграждането на интригуващи образи. Доказателство е и последния му сериал – “Sky Rojo” или “Червено Небе”. Три проститутки почти убиват сводника си, успяват да избягат от местопрестъплението, но охранителите му тръгват по петите им. Големи испански актьори влизат в главните роли, част от които сме виждали в други сериали на Пина, а за радост на зрителите в “Червено Небе” присъства и типичното му черно чувство за хумор. Може да се гледа в Нетфликс. 

Единственият

Още едно заглавие на Нетфликс – “Единственият”. На какво си готов в името на това да намериш истинската любов? Би ли се регистрирал в приложение, което срещу ДНК тест може да намери единствения човек, който би бил перфектен за теб на този свят? А когато се срещнеш с него и двамата да не можете да не се влюбите един в друг? Този човек може да бъде всякакъв и от всяка точка на света. Главните герои тук разработват система, която провокира редица събития и задава куп морални въпроси, на които всеки един от нас ще си отговори. Дори без да иска. 

Процесът срещу Кристин Кийлър

Новият сериал по Epic Drama "Процесът срещу Кристин Кийлър“ надниква зад заглавията на таблоидите, за да разкаже човешката история отвъд политическата и секс интрига в един от най-емблематичните скандали от модерната история на Великобритания: поредицата събития от 1960-те, станала известна като "Аферата "Профумо“. През 1962 година се появяват слухове, че министърът Джон Профумо и руски шпионин са делили една и съща любовница. За младия модел Кристин Кийлър аферата с Джон Профумо вече е минало, а той – с подкрепата на съпругата си, бившата актриса Валери Хобсън, е вероятен кандидат за министър-председателския пост. Тъкмо тогава, обаче, скандалният любовен триъгълник между Кристин и двама мъже от Западните Индии стига до разправа с престрелка, което внезапно хвърля Кристин в светлината на прожекторите. Улавяйки шанса да продаде историята си и да спечели пари в една доминирана от мъжете Великобритания от 60-те, Кристин разказва за аферата с Профумо и руснака. Доказателството е тайно любовно писмо от Профумо. Това отприщва поредица от събития, последвани от скандал от национален мащаб. 

Мер от Ийсттаун

Кейт Уинслет се завръща на малкия екран по HBO и HBO GO в една напрегната и мрачна, но много интересна история – “Мер от Ийсттаун”. Детектив, майка и вече баба, главната героиня Мер Шиън е преживявала огромни загуби в живота си и е изградила поведение на истинско мъжко момиче. Разследва случаи с изчезнали и убити млади момичета в градчето Ийсттаун, където общо взето изглежда, че не те очаква кой знае какво бъдеще. Кейт Уинслет е изключителна и в тази роля, а компания в "Мер от Ийсттаун" й правят талантливите Гай Пиърс и Евън Питърс. 

Невъзможните 

Новият сериал “Невъзможните” е епична научно-фантастична драма за група жени от Викторианскaта епоха, които се оказват с необичайни способности. Те им навличат и безмилостни врагове в общата им мисия, която може да промени хода на световни събития. Наричани “докоснатите”, дамите се опитват да отстояват правата на неоправданите и да защитават тези, които са като тях. Създател е човекът зад “Бъфи, убийцата на вампири” – Джос Уидън, а вече  “Невъзможните” вече е в HBO GO. 

бюлетин

още авангарт