Защо да гледате новия сезон на предаването „В дивата пустош с Беър Грилс“

Всяка неделя от 22:00 часа по National Geographic.

Aко има герой от малкия екран, когото свързваме с думите "оцеляване“, "смелост“ и "авантюризъм“, то това несъмнено е Беър Грилс. Водещ на едни от най-екстремните телевизионни поредици, Грилс приковава вниманието на зрителите към ексцентричната си личност още с първата си поява през 2006-а година. И така, вече 15 години той поддържа интереса на феновете си по целия свят, правейки вълнуващ всеки момент от екранното си присъствие. И този път специалистът по оцеляване няма да изневери на себе си. В новия сезон на предаването "В дивата пустош с Беър Грилс“ по National Geographic ще видим докъде могат да стигнат психическите и физически граници на някои от най-любимите холивудски знаменитости. Разбира се, това предизвикателство ще бъде водено от Беър Грилс. Защо трябва да гледате хитовата приключенска поредица, която стартира на 18 април в 22:00 часа, споделяме в следващите редове.

Снимка: National Geographic/Ben Simms

Гарантирано високо ниво на адреналин

И то, докато сте се разположили удобно на дивана у дома. Не нужно да скачате с парашут, за да се развълнувате и изживеете нещо нестандартно. Новите епизоди на предаването ще ви отведат на епични приключения из някои от най-опасните и рискови места по света - от пустините на Юта, през Доломитите в Италия и планините Сиера Невада в Калифорния. Не ги пропускайте, природните кадри са внушителни!

Ще видите холивудски знаменитости в нова светлина

Харесвате ли предаването "Brain Games“? A сега си представете комика, отличен с награда "Еми“ и негов водещ, в нагорещен пейзаж от полета лава в Исландия, които трябва да покори. Дали ще успее да запази чувството си за хумор в тази нажежена ситуация? Определено си заслужава да разберем! 

Нито секунда скука

Всеки епизод от предаването е с продължителност 1 час и дори за секунда няма да ви се прииска да откъснете очи от екрана. Защо? Ами нека видим – според вас човек, който скача 200 пъти с парашут, за да постави световен рекорд, при който вечеря на малка площадка, прикрепена за летящ балон, издигнат във въздуха на 7500 м., може ли да ви разочарова с предизвикателните си истории? Едва ли. 

Снимка: National Geographic/Ben Simms

Ще видите вдъхновяващи дами, които оцеляват редом с Беър Грилс

Този сезон ще ни запознае с една изключителна дама - Даника Патрик, бивша професионална автомобилна състезателка. Единствената жена, победител в състезание от IndyCar Series – през 2008 г. в Япония. Тя ще докаже на Беър, че пустинята Моаб не е нищо повече от поредното високоскоростно предизвикателство по пътя към успеха. Какви са суперсилите, с които Даника ще впечатли специалиста по екстремни и опасни ситуации, престои да видим. 

Ще разберете доколко може човек да разчита на партньора си в критични и екстремни ситуации

Отговора ще ни дадат Боби Боунс и годеницата му Кейтлин Паркър. Това ще бъде първото им съвместно телевизионно участие. Способността им да разчитат един на друг ще е подложена на изпитание в суровата пустош на планинската верига Сиера Невада, когато трябва да тръгнат по следите на смъртоносни пуми, да се спуснат по отвесни скали и да търсят храна под покрити с лед водопади. Но ще успеят ли да се справят с трудностите? 

Снимка: National Geographic/Ben Simms

И една допълнителна причина - участието на страхотния актьор Дани Трехо, който също е сред гост-звездите, които ще се борят с най-различни препятствия в извънредни условия. "В дивата  пустош с Беър Грилс“ можете да гледате всяка неделя от 22:00 часа по National Geographic

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още АвангАрт