Нови епизоди на „Живите мъртви“ по FOX

Датата на премиерата на шестте серии от последния сезон е на 1 март 2021.

Март месец ще е трепетно очакван за всички почитатели на "Живите мъртви“. Шестте епизода от удължения 10-и сезон на "Живите мъртви“ ще се излъчат премиерно на 1 март по FOX. Сред гостуващите звезди в тези епизоди са Робърт Патрик (Терминатор 2: Страшния съд, Пери Мейсън, Скорпион) в ролята на Мейс, Хилари Бъртън Морган (Трий Хил, Престъпления от класаFriday Night In with the Morgans) в ролята на Люсил, както и новата звезда на сериала Океа Еме-Аквари(Greenland, Cobra Kai) в ролята на Илайджа.

За последно в "Живите мъртви“ станахме свидетели нападането на Алфа (Саманта Мортън) и края на войната с Шептящите. Кралството е паднало, Хилтоп е на практика унищожен, а Александрия е опустяла в подготовка за последната битка. Оцелелите се озоваха в капан и се разделиха. Въпреки това, пред лицето на почти сигурната гибел, отново се обединиха, за да се преборят, като убиха Бета (Райън Хърст) и елиминираха заплахата от ордата.

В новите шест епизода ще видим нашите оцелели да се опитват да се изправят на крака след разрухата, оставена от Шептящите. Годините на борба си казват думата и травмите от миналото отново излизат на повърхността и разкриват уязвимите им места. Те си задават въпроси за положението, в което се намира човечеството, за бъдещето на общността и състоянието на духа си. Дали ще намерят сили да съхранят живота, приятелството и общността си?

И докато сме в очакване на новите серии, споделяме клип от четенето на сценарий на един от новите епизоди с участието на Рос Марканд, Сет Гилиам, Робърт Патрик и с разказвач Джош Макдърмит.  

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още АвангАрт