Гледаме Хю Лори в "Убийство на пътя" по HBO

Любимият ни д-р Хаус с главна роля в политически трилър.

Хю Лори е звездата в новия политически трилър на BBC One "Убийство на пътя". Животът на харизматичния самодеен политик Питър Лорънс (Хю Лори) се разпада. Той обаче няма скрупули и не го глождят угризения за начина, по който се опитва да гради кариерата си. Нов епизод от драмата в четири части ще е достъпен всеки понеделник  в HBO GO, а телевизионната премиера е на 18 ноември от 20:00 часа по HBO.

Трилърът в четири части разказва историята на харизматичен политик на име Питър Лорънс, издигнал се до невиждани висоти от нищото. Професионалният и личен живот на Питър Лорънс се разпада, благодарение на враговете му. Каквото и да се случва той не е тормозен от вина или скрупули. Напротив, успява умело да лавира между блясъка и катастрофите, за да подсигури по-нататъшната си кариера. Останалите обаче се опитват да я разрушат. Но събитията ще покажат колко трудно е за един човек и една държава да оставят миналото си зад гърба си. Враговете са пред прага му, но дали Питър Лорънс ще се справи със собствените си тайни и ще спечели отново? 

Актьорския състав включва още Хелън Маккрори ("Peaky Blinders", "Майка, баща, син" на HBO), Сидс Бабет Кнудсен ("Западен свят" на HBO), Саския Рийвс (“Антония и Джейн”), Сара Грийн ("Нормални хора"), Патриша Ан Ходж ("Един много английски скандал").

Сериалът е изцяло сниман в Лондон, а екипът зад него включва Дейвид Хеър (Обезпечение с Кери Мълиган), Джордж Фабър и Марк Пибус, изпълнителен продуцент за The Forge, Луси Ричър за BBC, Майкъл Кийлър и Ребека Итън за Masterpiece. Режисиран е от Майкъл Кийлър (Корморан Страйк: Зовът на кукувицата) и продуциран от Анди Литвин.

Нов епизод ще бъде достъпен всеки понеделник в HBO GO, a телевизионната премиера е на 18 ноември от 20:00 часа по HBO.

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още АвангАрт