Анимация за деца и/или големи!

"Феноменалните 2" е абсолютен пример за това колко добра може да бъде една уж детска анимация!

Награда "Оскар“ за най-добър филм, приходи от над 633 млн. долара и 14 години искрена обич от верните фенове – това постигна с лекота една от най-вълнуващите анимации на Дисни. Сега е ред на Феноменалните 2, които се завръщат за ново незабравимо приключение. Семейството на Боб и Хелън Пар ще срещне предизвикателство, което ще постави на риск както тяхното бъдеще, така и безопасността на цялото общество!

Във Феноменалните 2 супергеройството все още е в нелегалност, но мистериозният бизнесмен Уинстън Дийвър е твърдо решен да възроди предишния статут на семейството. Той обаче проявява повече интерес към Еластина, отколкото към нейния съпруг. И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му, които избухват със страшна сила. Задача, която г-н Феноменален приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.

Феноменалните 2 идва в кината на 2D и 3D на 15 юни, а АртАкция е приготвила и много изненади.

 
филм анимация трейлър ново игра

бюлетин

още авангарт