Съвършен дизайн за всички сетива

Селекция от няколко наистина изключителни места.

Неделя е денят, чието приближаване често е свързано с неприятни чувства. Основният виновник за това е именно понеделник. Може би, ако нямаше неделя, щяхме да мразим събота? Но това е дълга тема. Вместо това предлагаме няколко красиви минути в компанията на наистина добър дизайн. Бързо пътешествие по света със селекцията на АртАкция.

Розов бар в Киев

Със сигурност бихме изпили няколко питиета в компанията на розовото кадифе, завесите и неоновия надпис. Има нещо доста филмово в точно този интериор!

Детски рай в Шанхай

Ако искате място, на което да се чувствате точно толкова добре, колкото и забавляващите се деца, то Neobio Kids е вашето място. Огромно пространство, което е по-подредено отколкото собствените ни домове някога ще бъдат. Но силните владеят хаоса, нали?

 

Римско бижу

Притегателната сила на баровете е по-силна от нас. Това римско бижу крихме дълго, но е време да ви го споделим. Sacripange Gallery and Bar.

Съвършенство от Ladurée в Женева

Любимите макарони на София Копола и на всички момичета. Брандът Ladurée е създаден през 1862 г. в Париж. Нямаше как да пропуснем това чисто съвършенство на дизайна в Женева. 

Открадната красота

Тосканската резиденция, дело на дизайнера Vincenco de Cotiis. Влюбени сме.

 
изложба Пекин дизайн изкуство

бюлетин

още авангарт