Елена Телбис и Ованес Торосян в клип на Desy

Десислава Андонова и "Back Then".

Ако трудно преживявате позитивните призиви от социалните мрежи и обещания за незабравимо лято; имате нужда слухът ви да си почине от ужасния саундтрак на повечето плажни заведния; искате да избягате; мечтаете за медено погалване; давате всичко, за да върнете на лента отдавна отминали моменти;

Имаме решение:

Новата песен на Десислава Андонова Desy e идеалният саундтрак на всички златни следобеди от юли до септември, на студените януарски сутрини, на любимия май. Back Then говори езика на любовта и пристига като приятел, който да се погрижи за намачканото ви сърце. Запявате я на мига и се отдавате на едно от ценните свойства на душата - умението да си спомня. 

Клипът е истински късометражен филм, дело на Тихомир Рачев, с участието на Елена Телбис и Ованес Торосян - екранна двойка, която прилича толкова много на всички нас. В най-добрите ни моменти и, разбира се, в най-тъжните, благодарение на които се правят парчета като Back Then.

Оставяме интерпретацията на вас -  дали става дума за преодоляване на раздяла и болка, път на самоосъзнаване, който трябва да бъде извървян или пък нещо скрито, чиито нюанси не можем да уловим - нека трептенията на душата определят.

Едно е сигурно, понякога много, много ни се иска да се върнем back then.

Рони

бюлетин

още авангарт